Reklame for Svansø

Chokoladebrud kan laves med lige præcis den chokoladelade du bedst kan lide, og toppes med masser af forskellige ting. Det er også en fin til at bruge en rest tempereret chokolade til, hvis man nu har lavet noget hvor man skulle bruge ene større portion smeltet chokolade.

Opskrift til en stor plade

Chokoladebrud

  • 70 gr hasselnødder
  • 70 gr mandler
  • 250 gr chokolade, jeg brugte 70%
  • 2-3 spsk frysetørrede jordbær (fra Svansø)

Fordel hasselnødder og mandler (gerne i hver sin side) på en bageplade og bag dem i oven ved 150 gr. I ca. 13 min. Til de bliver gyldne. Lad nødderne køle en smule af, fjern derefter skallerne fra hasselnødder, ved lægge dem i et rent viskestykke og massere skallerne af.  Temperer chokoladen og spred den ud på et stykke bagepapir og fordel de afkølede hasselnødder og mandler ovenpå, og tryk dem evt. lidt ned i chokoladen så de ikke falder af. Fordel også de frysetørrede bær på toppen inden chokoladen skal have lov til at sætte sig et køligt sted. Når chokoladen har sat sig helt brækkes den i stykker. 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 19 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.