Cremet karrysuppe
Opskrfit til 4 personer
- 1 stort blomkål
- 2 fed hvidløg
- 5 gulerødder
- 2 tsk karry
- ½ tsk stødt chili (kan udelades)
- 1+1 spsk olie
- 400 gr kyllingebryst
- Salt
- 1 lille bundt forårsløg
- 5 dl vand
- 2 dl kokosmælk
Skær blomkål, gulerødder og hvidløg i små stykker. I en stor gryde varmes 1 spsk olie, karry og chili. Når det begynder at dufte tilsættes grøntsagerne, derefter tilsættes kokosmælk og 5 dl vand. Lad suppen koge under låg i 10 minutter. Skær kyllingen i mindre stykker og steg på en pande i 1 spsk olie i et par minutter ved middelhøj varme. Suppen blendes helt glat enten med en stavblender eller i en stor blender. Smag til med salt og anret suppen med kylling og fintsnittet forårsløg.
Hej
Hvor meget kokosmælk, skal man bruge i opskriften ? Kan ikke se hvor det er er beskrevet.
Tak, det har du helt ret i mangler, det er tilføjet nu:-)