Julevafler

  • 250 g hvedemel
  • 40 g sukker
  • 60 g smør
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 0,5 tsk. Vaniljesukker
  • 1 tsk. Kardemomme
  • 1,5 tsk. stødt kanel
  • 4 dl mælk
  • 2 æg

Bland først alle de tørre ingredienser. Smelt smøren og tilsæt den sammen med æg og mælk og pisk dejen sammen til der ikke er nogen melklumper. Bag vaflerne i et vaffeljern til de er gyldne, brug evt. lidt smør til at stege dem i alt efter hvor godt slip-let effekten på dit vaffeljern virker.

Topping

  • 1,5 dl Piskefløde 
  • Amarena kirsebær og siruppen fra bærene

Pisk fløden til flødeskum og hak kirsebærene i mindre stykker.  Top vaflerne med flødeskum, kirsebær og kirsebær sirup 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 19 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.