Æblehavregrød

Opskrift til 2 portioner

 • 1 æble
 • 2 dl havregryn (grovvalsede)
 • 3 dl vand 
 • 2 dl havredrik (eller mælk)
 • 1,5 tsk stødt kanel 
 • 0,5 tsk stødt kardemomme
 • 1 knsp stødt ingefær 
 • 1 knsp salt 
 • 1 æble
 • Yoghurt eller skyr
 • Ristede valnødder
 • Ahornsirup eller honning

Skær æblet i tern og kom det sammen med havregryn, vand, mælk, kanel, kardemomme, ingefær og salt i en gryde. Giv det er opkog og lad det simre ved svag varme i 10 minutter, gerne under låg. Skær der andet æble ud og anret grøden med æble, yoghurt, knuste valnødder og ahornsirup.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 19 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.