Pebernødder

  • 150 gr brun farin
  • 1 æg
  • 120 gr blødt smør
  • 0,5 dl  fløde 
  • 250 gr mel 
  • 2 tsk stødt kanel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kardemomme 
  • 0,5 tsk stødt hvid peber
  • 0,5 tsk stødt ingefær

Bland alle de tørre ingredienser i en skål. I en anden skål piskes smør og brun farin sammen, æg tilsættes og derefter fløden. Når fløde og æg er rørt ud i smøren og den brune farin, tilsættes de tørre ingredienser og dejen røres sammen uden at blive æltet.

Læg dejen på køl i mindst et par timer eller natten over (alternativt kan den lægges i fryseren en halv times tid). Rul dejen ud i stænger og skær dem i små stykker, og tril de små dejstykker runde. Fordel pebernødderne på bageplader med bagepapir, bag dem i ovnen ved 200 grader i omkring 8-10 minutter. Lad dem køle af på en rist og opbevar dem i en kagedåse.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 19 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.