Polenta

Opskrift til 3 personer

  • 2 dl grov majsmel
  • 1 tsk salt 
  • 9 dl vand 
  • 40 gr parmasan
  • 1 fed hvidløg

Lad majsmel, vand og salt simre ved svag varme i 30 min. med omrøring af og til. Hak hvidløget fint eller pres det med en hvidløgspresser, riv parmasanen, tilsæt begge dele og smag til med salt.

Bagte tomater

  • ca. 400 gr små tomater på stilk
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 2 spsk olivenolie

Læg tomaterne på en bageplade med bagepapir, fordel olien over tomaterne og drys med salt og sukker. Bag tomaterne ved 160 grader i 2 timer.

Til servering

  • 400 gr torsk
  • Olivenolie til stegning
  • Kryddersalt
  • Peber
  • Basilikum
  • Parmesanost

Fisken krydres med kryddersalt og peber, steg torsken ved høj varme i olie på en pande i ca. 2 min på hver side. Anret polentaen med fisk, tomat, frisk basilikum og parmesanflager.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 19 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.