Polenta

Opskrift til 3 personer

  • 2 dl grov majsmel
  • 1 tsk salt 
  • 9 dl vand 
  • 40 gr parmasan
  • 1 fed hvidløg

Lad majsmel, vand og salt simre ved svag varme i 30 min. med omrøring af og til. Hak hvidløget fint eller pres det med en hvidløgspresser, riv parmasanen, tilsæt begge dele og smag til med salt.

Bagte tomater

  • ca. 400 gr små tomater på stilk
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 2 spsk olivenolie

Læg tomaterne på en bageplade med bagepapir, fordel olien over tomaterne og drys med salt og sukker. Bag tomaterne ved 160 grader i 2 timer.

Til servering

  • 400 gr torsk
  • Olivenolie til stegning
  • Kryddersalt
  • Peber
  • Basilikum
  • Parmesanost

Fisken krydres med kryddersalt og peber, steg torsken ved høj varme i olie på en pande i ca. 2 min på hver side. Anret polentaen med fisk, tomat, frisk basilikum og parmesanflager.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg