Skyr med bærkompot og chiagrød 

Opskrift til 2 portioner 

 • 200 gr Hindbær (frosne eller friske) 
 • 1 spsk honning  
 • Ca. 4 dl Skyr
 • 2 spsk Chiafrø 
 • 1 dl Havredrik 
 • Friske bær 
 • Granola (jeg har brugt denne banangranola)  
 • Lidt kakaonips 

Aftenen før: Rør chiafrø og havremælk sammen og lad det stå på køl natten over. Varm hindbærene enten i en gryde eller i microbølgeovn, tilsæt honning og rør rundt, sæt hinbærkompotten på køl ind til den skal bruges. 

Bland skyren med hindbærkompotten. Top med chiagrøden , granola, friske bær og kakaonips. 

Share

8 Replies to “Skyr med bærkompot og chiagrød”

    1. tusind tak, ved det faktisk ikke præcist, men hvis man opbevare den i et rent og tætlukket glas vil jeg gætte på den lille uge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 19 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.