Områder i Hamborg

Her i sommerferien tog vi et par dage til Hamborg, det var en rigtig hyggelig by, hvor vi bestemt også spiste rigtig godt:-). Her har jeg samlet lidt anbefalinger til de spisesteder hvor vi spiste. Udover spisteder er nogle af de kvartere i Hamborg, jeg synes der er et besøg værd: Karolinenviertel, Sternschanze, St. Pauli og Altstadt. Vi boede selv på et hotel i Neustadt, som ligger lidt mellem de nævnte områder, så vi kunne gå til de forskellige områder fra hotellet. Hvis man skal et længere stykke (eller ikke gider at gå) kan man også tage u-bahn’en, det er rigtig nemt. Vi gjorde der en dag, hvor vi købte en dagsbillet og brugte den flere gange i løbet af dagen.

Nord Coast Coffee Roastery

En rigtig god og hyggelig kaffebar der servere den lækreste morgenmad. Vi spiste der to gange, fordi vi synes der var så godt, og ikke lå så langt fra hvor vi boede. De har en del forskellige både moderne og klassiske former for morgenmad, og selvfølgelig rigtig god kaffe. Særligt deres acaibowl og brød med scrambleæg, var virkeligt lækkert.

Men kom enten når de åbner, eller vær forberedt på lidt ventetid, vi kom begge dage kort efter de åbnede og allerede 15 minutter efter åbningstid, var der kø udenfor.

Mutterland

Dette sted er både en hyggelig cafe, bageri og madbutik med lokale produkter. De havde en rigtig fin og mere traditionel morgenmad. Vi bestilte “morgenmad for 2” hvilket var en dejlig stor anretning med forskellige ting. Hvilket endte med at blive brunch, da vi også spiste ret sent. Også dette sted var ret populært og vi måtte vente lidt udenfor, før vi fik et bord.

Mexiko Strasse Taqueria

En stemningsfuldt, mexicansk restaurant. De servere “kun” tacos og tortillachips, til gengæld gør de også det virkelig godt, tror faktisk det er nogle af de bedste tasos jeg nogensinde har fået!

Xeom

En rigtig god vietnmasisk restaurant, men utrlig lækker vietnamesisk mad! Det hele var virkeligt fint og mindede meget om vores tur til Vietman, forskellige ting som de blå plastikstole gjorde det meget autentisk, derudover smagte maden lige som jeg husker der gjorde i Vietnam. Vi besøgte stedet to gange, en gang til aftensmad og en gang til en kop vietnamesisk iskaffe.

Cafe Paris

En hyggelig fransk cafe i centrum af Hamborg. Det var virkeligt lækket, vi fik en rørt tatar med salat og en pastaret med svampe og trøffel. Det var en smule dyrere end de andre steder vi spiste, men stadig meget fine priser og bestemt et besøg værd.

Bona’me

En mellemøstlig restaurant, med et koncept med nogle forskellige “boder” hvor man bestilte og hentede maden, men først betalte samlet tid sidst. Det fungerede rigtig godt. Der var forskellige boder med Tyrkiet/mellemøslig mad. Alt det vi fik var rigtig lækkert og der er klart et sted jeg vil anbefale.

Andre steder jeg fik anbefalet/gerne ville have besøgt men ikke nåede

 • Burgerlich (Burger)
 • NOM vietnamese fusion food (Vietnamesisk)
 • Jill (Pizza)
 • Frittenwerk (pomfritter med topping)
 • MIt Herz & Zucker Cafe (morgenmad/kaffe & kage)
 • Herr Max (kaffe & kage)
 • Otto’s Burger (burger)
 • Cafe Elbgold (kaffe)
Share

2 Replies to “Spisesteder i Hamborg”

 1. Tak for guide til spisesteder – der er flere, der afgjort skal prøves, når jeg tager afsted senere på ugen! Har du også et anbefalelsesværdigt sted at bo? 🙂

  1. Fedt at høre! Vi boede på lejlighedshotellet “Citadines Michel” som var ganske udemærket, de ligger som nævnt i gåafstand til de hyggelige kvartere og altså ikke i et af dem. Det var et helt okay sted, men ikke noget ud over det sædvanlige. God tur:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 19 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.