Ubud har selvfølgelig masser af indonesisk og balinesisk mad. Men byen har også rigtig mange moderne cafeer og restauranter. Det er ikke helt så let at finde streetfood-restauranter i Ubud, sammenlignet med andre større byer i Asien. Til gengæld er der et rigtig godt udbud andre typer af rigtig lækre spisesteder. Her er nogle af de steder vi spiste på vores tur til Bali.

Habitat cafe

Cafeen ligger lige ved Monkey Forrest, det er så tæt på at der ofte går aber forbi lige ude på gaden eller enda hopper lidt ind på cafeen/ sætter sig på taget, inden der bliver skræmt væk af personalet. Vi besøgte cafeen to gange en gang til morgen og en gang til frokost. Det var er rigtig fint sted med virkelig god mad både morgenmad og frokost, samt rigtig gode smoothies og kaffe, Jeg fik en cappuccino med kokosmælk, hvilket var rigtig lækkert.

Watercress Ubud

Vi besøgte cafeen til morgenmad, vi fik en smoothie

Tukies Coconut Shop

Et lille fint sted som ligger flere steder i byen. De har de lækreste ting med kokos, særligt deres is med granola i en skål med frugt, var virkelig god.

Acai Queen

Lille sted hvor man kan få lidt forskellige ting med acai, anrettet fint.

Three Monkeys

Restaurent med fine opgivelser og udemærket mad, ikke det aller bedste indonesiske mad vi fik, men de havde også rigtig mange andre ting på menuen.

Locavore

En noget finere restaurant, hvor man skal reservere bord lang tid i forvejen. Det var en utroligt lækker middag. Der er to faste menuer man kan vælge mellem, en med kød og en uden. Vi valgte den uden, eftersom de generelt på Bali er helt vildt gode til at lave kødfri mad.

Menuen bestod af 9 retter, plus en fire-fem snacks og et par ekstra desserter. Alle retterne var virkelig gode, velsmagende og nytænkte. Det er virkelig et sted der kan anbefales.

Share

One Reply to “Spisesteder i Ubud”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 18 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.