Opskrift til 10-12 tacos

Pulled chicken

  • 1 spsk olie 
  • 400 gr kyllingbryst eller kyllingebrystfilet
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk tørret hvidløg
  • 2 spsk hotsauce (fx med chipotle)
  • 1 tsk spidskommen 
  • 1 tsk oregano 
  • 1 tsk honning
  • 1 spsk tomatpasta 

Steg kyllingen på en pande med olie til den er gennemstegt. Lad kyllingen køle og pull kyllingen fra hindanden med 2 gafler. Bland tomatpasta, krydderier og hotsauce i en skål og vend det med kyllingen.

Pico de gallo (tomatsalsa)

  • 4 store tomater
  • 1 rødløg
  • 2 forårsløg
  • Et lille bundt koriander 
  • Saft fra 1 lime
  • 1 tsk sukker
  • 0,5 tsk salt 

Skær alle grøntsagerne i i små stykker og vend det med lime, sukker og salt.

Samling af tacos

  • Kyllingen
  • Pico de gallo
  • 10-12 friske tacos
  • 2 avokadoer
  • Koriander
  • Evt. chilisauce til servering

Skær avokadoen i tern. Lun tacosene og server dem med kylling, pico de gallo, avokado og koriander, server med chilisauce ved siden af.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg