Opskrift til 10-12 tacos
Pulled chicken
- 1 spsk olie
- 400 gr kyllingbryst eller kyllingebrystfilet
- 1 tsk salt
- 1 tsk tørret hvidløg
- 2 spsk hotsauce (fx med chipotle)
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk oregano
- 1 tsk honning
- 1 spsk tomatpasta
Steg kyllingen på en pande med olie til den er gennemstegt. Lad kyllingen køle og pull kyllingen fra hindanden med 2 gafler. Bland tomatpasta, krydderier og hotsauce i en skål og vend det med kyllingen.
Pico de gallo (tomatsalsa)
- 4 store tomater
- 1 rødløg
- 2 forårsløg
- Et lille bundt koriander
- Saft fra 1 lime
- 1 tsk sukker
- 0,5 tsk salt
Skær alle grøntsagerne i i små stykker og vend det med lime, sukker og salt.
Samling af tacos
- Kyllingen
- Pico de gallo
- 10-12 friske tacos
- 2 avokadoer
- Koriander
- Evt. chilisauce til servering
Skær avokadoen i tern. Lun tacosene og server dem med kylling, pico de gallo, avokado og koriander, server med chilisauce ved siden af.