Varm chokolade

Opskrift til 3 små kopper

  • 5 dl mælk (jeg brugte havredrik)
  • 40 gr chokolade
  • 20 gr kakaopulver (2-3 spsk)
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk stødt kanel
  • 0,5 tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 knsp majsstivelse (kan udelades) 
  • 1 dl piskefløde
  • Lidt stødt kanel

Kom alle ingredienser i en gryde og pisk det sammen. Varm blandingen op mens der røres rundt. Hvis man bruger almindelig mælk skal den varme chokolade helst ikke komme op og koge. Pisk fløden til flødeskum og top den varme chokolade med flødeskum og stødt kanel.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 19 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.