Prag er en rigtig hyggelig by, der er masser af gamle, fine gader, grønne parker og lækre spisteder. Derudover er der selvfølgelig også rigtig gode shopping mulighedder, både shoppinggader og shoppingmalls. På en weekend kan man nå rigtig meget, min vendinde og jeg havde 2 dage i Prag. Her har jeg samlet de steder vi spiste, som alle kan anbefales.

Cafefin

En rigtig hyggelig, moderne og ikke mindst rigtig lækker cafe. Det er bestemt også en populær cafe,. Vi besøgte den søndag og kom tilfældigvis 2 min. før de åbnede, der stod allerede en del og ventede udenfor og kort tid efter den åbnede var der fyldt.

Vi fik en rigtig lækker morgenmad,, og den kan klart anbefales Det så også ud til at de serverer god frokost og aftensmad, men det fik vi desværre ikke prøvet.

Banh-mi-ba

En kæde af vietnamesiske spisesteder, hvor man kan få et lækkert vietnamesisk måltid, de har både forskellige banh mi, pho supper og andre retter som den bun bo vi også fik.

Las Adelitas

En mexicansk kæde af restauranter i Prag. Vi spiste på den i Old town, hvor vi fik rigitig lækkert mexicansk mad, både nachos og tacos.

Good Food Coffee and Bakery

Trdelník, (eller chimney cake) som de runde, hule kager man ser over det hele i Prags gader hedder, de kan fåes i mange forskellige varianter. Især her hos Good Food kunne man få kagerne med alverdens forskellige smagsvarinter.

Kantyna

Det er faktisk både en slagter og restaurant med fokus på kød af god kvalitet. Vi fik blandt andet denne lækre carpaccio. Det er primært en self-service restaurant, og hvis man vil have en af de varme retter, som vi også fik, går man op og peger og fortæller hvad og hvor meget man vil have af hver. Så er der en kilopris på de forskellige typer af tilberedt kød og tilbehør.

Cukrář Skála

Et meget moderne og lækkert konditori og gelateria. De har et rigtig stort udvalgt af virkelig flotte og lækre kager, derudover har de super god hjemmelavet is med spændende og anderledes smagsvarianter. Og som med næsten alt andet i Prag, var det virkelig gode priser.

Spice India

Rundt omrking i byen er der rigtig mange indiske spisesteder. Vi spiste på spice india hvor vi fik et rigtig godt indisk måltid, med butter chicken, chicken korma, basmatiris og frisk naanbrød.

Peters Apartment

En lille cafe tæt på hvor vi boede, hvor vi lige fik lidt morgenmad inden vi tjekkede ind.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 18 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.