Julevafler

  • 250 g hvedemel
  • 40 g sukker
  • 60 g smør
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 0,5 tsk. Vaniljesukker
  • 1 tsk. Kardemomme
  • 1,5 tsk. stødt kanel
  • 4 dl mælk
  • 2 æg

Bland først alle de tørre ingredienser. Smelt smøren og tilsæt den sammen med æg og mælk og pisk dejen sammen til der ikke er nogen melklumper. Bag vaflerne i et vaffeljern til de er gyldne, brug evt. lidt smør til at stege dem i alt efter hvor godt slip-let effekten på dit vaffeljern virker.

Topping

  • 1,5 dl Piskefløde 
  • Amarena kirsebær og siruppen fra bærene

Pisk fløden til flødeskum og hak kirsebærene i mindre stykker.  Top vaflerne med flødeskum, kirsebær og kirsebær sirup 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg