Æblehavregrød

Opskrift til 2 portioner

  • 1 æble
  • 2 dl havregryn (grovvalsede)
  • 3 dl vand 
  • 2 dl havredrik (eller mælk)
  • 1,5 tsk stødt kanel 
  • 0,5 tsk stødt kardemomme
  • 1 knsp stødt ingefær 
  • 1 knsp salt 
  • 1 æble
  • Yoghurt eller skyr
  • Ristede valnødder
  • Ahornsirup eller honning

Skær æblet i tern og kom det sammen med havregryn, vand, mælk, kanel, kardemomme, ingefær og salt i en gryde. Giv det er opkog og lad det simre ved svag varme i 10 minutter, gerne under låg. Skær der andet æble ud og anret grøden med æble, yoghurt, knuste valnødder og ahornsirup.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg