En virkelig simpel og lækker pastaret, som ikke tager mange minutter at lave.
Opskriften passer til 4 personer

Pasta med rød pesto, burrata og tomat

  • 200 gr soltørret tomat i olie
  • 50 gr parmesanost 
  • 0,5 dl solsikkekerner 
  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl vand
  • 0,5 tsk salt
  • 400 gr tørret pasta
  • 2 kugler burrata
  • 500 gr små tomater
  • Frisk basilikum
  • Friskkværnet peber

Skær parmesanosten i mindre stykker og fjern skallen fra hvidløgsfedet. Kom alle ingredienser i en blender eller minihakker og blend til en passende pesto konsistent. Hvis du vil have pestoen lidt tyndere kan man tilsætte mere olie eller vand.

Kog pasterne i saltet vand, efter pakkens anvisning eller til de er al dente og skær tomaterne i skiver. Hæld vandet fra pasterne og bland dem med pesto og tomater. Server hver portion med en halv kugle burrata, som forsigtigt kan brækket over med hænderne eller deles med en kniv. Top med basilikum og friskkværnet peber.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg