Pebernødder

  • 150 gr brun farin
  • 1 æg
  • 120 gr blødt smør
  • 0,5 dl  fløde 
  • 250 gr mel 
  • 2 tsk stødt kanel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kardemomme 
  • 0,5 tsk stødt hvid peber
  • 0,5 tsk stødt ingefær

Bland alle de tørre ingredienser i en skål. I en anden skål piskes smør og brun farin sammen, æg tilsættes og derefter fløden. Når fløde og æg er rørt ud i smøren og den brune farin, tilsættes de tørre ingredienser og dejen røres sammen uden at blive æltet.

Læg dejen på køl i mindst et par timer eller natten over (alternativt kan den lægges i fryseren en halv times tid). Rul dejen ud i stænger og skær dem i små stykker, og tril de små dejstykker runde. Fordel pebernødderne på bageplader med bagepapir, bag dem i ovnen ved 200 grader i omkring 8-10 minutter. Lad dem køle af på en rist og opbevar dem i en kagedåse.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg