Spinat pasta

  • 150 gr frisk spinat 
  • 500 gr mel 
  • 2 æg 

Blancher spinaten kort og lad den dryppe af og blend det med æg, ælt spinat og æggeblandingen sammen med melen, det skal æltes i 5-10 minutter.Pak dejen ind og lad den hvile en halv times tid. Rul pastaen ud i mel, på en pastamaskine eller med en kagerulle, og fold derefter dejen sammen og skær den derefter i strimler. Kog pasten i saltet vand i ca. 2 minutter. 

Basilikumspesto

  • 1 stort bundt basilikum 
  • 1,5 dl olivenolie 
  • 2 spsk solsikkekerner 
  • 1 fed hvidløg
  • 50 gr parmesanost 
  • Salt 

Blend alle ingredienserne sammen og smag til med salt.

Pasta med pesto og squash

  • Frisk spinatpasta
  • 1 squash 
  • Olivenolie til stegning
  • Frisk pasta
Share

One Reply to “Spinatpasta med basilikumspesto”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg