Vietnamesisk fiskesuppe

Opskrift til 4 personer

  • 400 gr filet af hvid fisk (jeg brugte havkat)
  • Mel og rasp til panering.
  • 1 æg
  • Olie til stegning
  • 1 l. fiskefond
  • 1 spsk gul eller rød karrypasta
  • 3 spsk fiskesauce
  • Brune brede nudler
  • 2 store tomater
  • Dild
  • 2 forårsløg

Pisk æg, skær fisken i aflange stykker og paner dem. Steg fisken på en pande med olie. Kog nudlerne. Skær tomater i både og forårsløg i små stykker. Bland fiskefond’en med karrypasta og fiskesauce, smag til med fiskesauce og evt. mere karrypasta. Anret det i skåle og hæld suppen over ved servering og top med dild. Server gerne med ekstra chili, lime og fiskesauce.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg