Kikærtevafler
Opskrift til ca. 6 vafler.
- 3 dl kikærtemel
- 1,5 tsk stødt Spidskommen
- 1,5 tsk stødt Koriander
- 1 tsk stødt tørret hvidløg
- 1 tsk bagepulver
- 0,5 tsk stødt chili
- 0,5 tsk salt
- 4 æg
- 1 spsk olivenolie
- 1,5 dl mælk
- 150 gr kogte kikærter
Bland kikærtemel med spidskommen, koriander, hvidløg, salt, bagepulver og chili. Tilsæt først æg og olie til den tørre blandingen og derefter mælken lidt af gangen. Knus de kogte kikærter groft med fx en gaffel. Tilsæt og de knuste kikærter til dejen, varm et vaffeljern op og steg vaflerne ved høj varme i et par minutter.
Toppings
- Avokadohummus
- Spejleæg
- Avokado
- Sprødristede kikærter
- Sesamfrø
- Nigellafrø