Avokadomad med pocheret æg

  • 1 skive rugbrød 
  • 0,5 avokado 
  • 1 spsk af den hjemmelavede pesto 
  • Chiliflager 
  • Nigellafrø
  • Salt og peber 
  • Vand og en spsk eddike til at porchere ægget 
  • 1 æg 

Rist rugbrødet og smør det med pesto. Skær den halve avokado i skiver og top rugbrødet med lidt frisk spinat og avokadoen. Slå et æg ud i en lille kog. Sæt vand til at koge i en stor gryde, tilsæt salt og lidt eddike, pisk rundt i vandet og når man har en hvirvel i midten hældes det udslåede æg deri. Lad ægget pochere i vandet i omkring 3 minutter, vandet skal være lige under kogepunktet. Fisk ægget op med en hulske, lad det dryppe af og pladser det på toppen af maden og drys med chiliflager, nigellafrø, salt og peber.

En anden måde man kan lave det pocherede æg på er at slå ægget ud i et stykke film i en kop, luk forsigtigt filmen i toppen og pocher det i vandet i 3 minutter.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg