Spinat pasta

 • 150 gr frisk spinat 
 • 500 gr mel 
 • 2 æg 

Blancher spinaten kort og lad den dryppe af og blend det med æg, ælt spinat og æggeblandingen sammen med melen, det skal æltes i 5-10 minutter.Pak dejen ind og lad den hvile en halv times tid. Rul pastaen ud i mel, på en pastamaskine eller med en kagerulle, og fold derefter dejen sammen og skær den derefter i strimler. Kog pasten i saltet vand i ca. 2 minutter. 

Basilikumspesto

 • 1 stort bundt basilikum 
 • 1,5 dl olivenolie 
 • 2 spsk solsikkekerner 
 • 1 fed hvidløg
 • 50 gr parmesanost 
 • Salt 

Blend alle ingredienserne sammen og smag til med salt.

Pasta med pesto og squash

 • Frisk spinatpasta
 • 1 squash 
 • Olivenolie til stegning
 • Frisk pasta
Share

One Reply to “Spinatpasta med basilikumspesto”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 19 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.