Reklame for Svansø
Kylling og cashew
Opskrift til 4 personer
- 1 spsk olie
- 400 gr kyllingebryst eller filet
- 2 røde snackpeber eller 1 rød peberfrugt
- 1 bundt forårsløg
- 4 fed hvidløg
- 0,5 ananas
- 1,5 dl cashewnødder (fra Svansø)
- 1 spsk honning
- 2 spsk soya
- 2 spsk fiskesauce
- 3 spsk østerssauce
- Ris
- Koriander
Skræl ananassen og skær den i mindre stykker, hak hvidløg fint. Fjern kernehuset fra peberfrugterne og skær peberfrugter og forårsløg i tynde skiver. Skær kyllingen i mindre stykker. Rist cashewnødderne, enten på panden ved middel varme eller i ovnen ved 180 gr. I 3-5 minutter.
Kog risene efter pakkens anvisning.
Varm olien i en wok eller en sauterpande, og steg kyllingen ved høj varm til at den har fået lidt farve. Tilsæt hvidløg og den lyse del af forårsløgene. Steg i 1-2 min og tilsæt ananas, peberfrugt, resten af forårsløgene, soya, honning, fiskesauce og østersauce. Steg et par minutter ved høj varme. Tilsæt de ristede cashewnødder, server sammen med ris og top med friske koriander.