En nem og hurtig pastaret med grønt, citron og hvidløg

Opskriften passer til 4 portioner

Pastaret med citron, squash og spinat

  • 2 Squash
  • 1/2 Spiskål
  • 4 fed Hviddøg
  • 2 spsk olivenolie
  • 400 gr frisk Pasta
  • 500 gr Spinat (optøet fra frost) 
  • Skal fra 1 øko citroner
  • 2,5 dl Fløde
  • 60 gr parmesanost
  • Salt og peber

Skær squashene over på langs og derefter i halve skiver, snit spidskålen i tynde strimler, skrald og hak hvidløgsfeden fint. Kog pastaen i saltet vand efter pakkens anvisning. Mens pastaen koger steges hvidløg og squash i olivenolien ved middel-høj varme i et par minutter, tilsæt derefter spidskål, spinat og fintrevet citronskal. Riv eller skær parmesanosten i mindre stykker. Tilsæt fløde, parmesan, og den kogte pasta sammen med et par skefulde af pastavandet. Lad pastaretten koge sammen et minut eller to ved høj varme, smag pastaretten til med salt. Server pastaretten, top med lidt ekstra parmesanost og friskkværnet peber på toppen.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg