Stegte glasnudler

Opskrift til 4 portioner

  • 150 gr glasnudler
  • 2 spsk sesamolie
  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 300 gr portobellosvampe (eller champignoner)
  • 1 bundt forårsløg
  • 1/2 spidskål
  • 3 gulerødder
  • 3 æg
  • 2 spsk fiskesauce
  • 3 spsk østerssauce
  • 3 spsk soya
  • 150 gr bønnespirer
  • Sesamfrø til servering.

Kog glasnudlerne i 2 minutter, sigt vandet fra og klip dem over med en saks et par gange så de bliver lidt kortere. Skær løgene i både og hvidløget i mindre stykker. Skær portobello svampene i enten hele eller halve tynde skiver. Varm en wok eller pande med høje kanter med 1 spsk sesamolie, stegt svampe, løg og hvidløg ved høj varme, til er svampene er blevet cirka halv størrelse. Snit gulerødderne i strimler, spidskålet i strimler og forårsløgene i mindre stykker. Tilsæt de snittede grøntsager til svampene og løgene og steg videre et par minutter til de er faldet sammen. Skub grøntsagerne til siden på panden og steg æggene i en spsk 1 olie på den del af panden uden grøntsager. Bland derefter æggene sammen med grøntsagerne og tilføj de forkogt glasnudler, bønnespirer og saucerne, rør det hele godt sammen, giv det er par minutter mere til at nudlerne er færdige. Anret og top evt. med en smule sesamfrø.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg