Hvidløgsmarineret Kylling

  • 4 kyllingebryster
  • 4 fed hvidløg
  • 2 spsk oliven olie
  • 1-2 spsk pesto (grøn eller rød)
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • evt. 2 spsk finthakket persille

Hak hvidløgsfedene fint eller pres dem i en hvisløgspresser. Bland hvidløget med pesto, salt, olie, evt. finthakket persille og friskkværnet peber. Skær kyllingebrysterne i mindre fileter 2-3 stykker per bryst. Kom marinaden på kødet, fx i en plastikpose og lad det marinere på køl i mindst 2 timer eller evt. natten over. Steg eller grill kyllingen 3-5 min. på hver side ved middelhøj varme til den lige præcis er gennemstegt.  Lad kyllingen hvile lidt inden den skæres i mindre stykker.

Soltørret tomathummus

  • 1 glas soltørret tomat i olie (omkring 300 gr. inkl. olie)
  • 3 spsk tomatpure
  • evt. 1 spsk chilisauce
  • 600 gr kogte kikærter
  • 1 tsk salt
  • 1 fed hvidløg
  • 2-3  dl vand eller olie

Kom alle ingredienserne i en blender, foodprocessor eller minihakker, blend til en blød og ensartet hummus, justér evt. konsistensen med mere vand. Smag til med salt og evt. chilisauce.

 

Samling af bagels

  • Hvidløgsmarineret kylling
  • Hummus med soltørret tomat
  • Store tomater i skiver
  • Salatblade fx hjertesalat
  • Bagels (hjemmebagte grovbagels)

Share

3 Replies to “Bagels med hvidløgsmarineret kylling”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg