Korianderpesto 

  • 2-3 bundter koriander (med stængler)
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk soya eller fiskesauce
  • 2 fed hvidløg
  • saft fra 2 limefrugter
  • 1 tsk honning
  • 1 dl sesamfrø
  • 0,5-1 dl. neutral olie (eller vand)

Kom alle ingredienserne i en minihakker eller blender, blend til en fin pesto og juster konsistensen med ekstra vand eller olie. Smag evt. til med ekstra salt.

Server pestoen fx på en avokadomad med æg, som topping, på en salat eller nudelret, eller brug den som smagsgiver når du tilbereder fisk.

Avokadomad med Porcheret æg

  • 0,5 moden avokado
  • 1 stk rugbrød
  • 1 æg
  • Salt og peber
  • 1-2 tsk koriander pesto
  • chilisauce

Skær avokadoen i tynde skiver. Rist evt. rugbrødet. Porcher ægget i en gryde med vand i 3-4 min, så æggeblommen stadig er flydende. Anret maden og top med korianderpesto, salt, peber og evt. chilisauce.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg