Wynwood

Da vi var i Miami, boede vi i en lejlighed i kvateret Wynwood. Det er et ret farverigt kunstkvater, gaderne er fyldt med street art. På trods af at der ligger en del lagerbygninger i området, er der rigtig mange lækre spisesteder og trendy butikker. Kvarteret havde rigtig mange hyggelige bagerier, cafeer og kaffebarer.

Vi har været i Miami tidligere, så det var sjovt at se og opleve en meget anden og anderledes del af byen. Hvis ikke man bor i kvarteret kan det også anbefales at tage en dag derud og se blandt andet Wynwood Walls, som området nok er mest kendst for.

Panther coffee
Panther coffee

Panther Coffee er nok den mest kendte og populære kaffebar i Wynwood. De rister selv kaffen og når man bestiller skal man også vælge hvilke kaffebønner man kunne tænker sig at kaffen er lavet på. Det var virkelig lækker kaffe, og rigtig gode croissanter af forskellige slags.

Zak the baker

Zak The Baker er nok mit yndlings bageri vi besøgte i Miami. Ud over at være et rigtig godt bageri, er det også en cafe, hvor man kan få en del forskellige og anderledes slags morgenmad, frokost og bagværk. Bageriet er vist nok drevet af en jødisk familie, en stor del af tingene var desuden uden mælkeprodukter, der var også en del jøder som besøgte stedet mens vi var der.

Vi fik disse super lækre burgere på burgerbaren KUSH. 

Vi spiste ude på restauranter til næsten alle måltider, men heldigvis havde vi også et lille køkken i den lejlighed vi boede i, hvor jeg også fik lavet en smule mad, på amerikansk manér med nemme løsninger og færdiglavede ting. Helt passende til Wynwood kvateret var stilen i lejlighedden mega farverig og mindede næsten om en kulisse.

Key West

På Key West var der både en del cubansk mad, seafood og mad i stil med maden på Bahamas. Vi fik blandt andet en rigtig god cubansk sandwich ved Ana´s cuban cafe, som lå rigtig tæt på hvor vi boede.

På Key West var vi selvfølgelig nød til at smage en “lobster roll” som er meget populært, og kendt fra det område, vi valgte D. J.s Clam Shack. Det var et super lækkert måltid og en lidt anderledes måde at få hummer på. En Lobster roll består af en helt blød brioche “roll”, den er fyldt med hummersalat som består af hummer, en lille smule dressing og bladselleri. Ved siden af fik vi serveret en lille coleslaw, som også var rigtig god.

Andre spisesteder i Florida

På køreturen mod Key West, stoppede vi ved en IHOP (International House Of Pancakes) for at spise morgenmad. Vi fik en meget fin morgenmad “kombo” med æg, bacon, hashbrown og forskellige slags pandekager (buttermilk, blueberry, Pumpkinspice og New York cheesecake).

The Cheesecake Factory

En dag til frokost spiste på The Cheesecake Factory, det er ligesom IHOP en stor kæde som ligger mange steder i USA. De har virkelig mange forskellige ting på menukortet, vi fik nogle rigtig gode sandwichers.

Vi spiste selvfølgelig også på en traditionel amerikansk Diner i Miami

Share

One Reply to “Mad i Florida”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 18 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.