Sorbet med mango og passionsfrugt

  • 1 mango 
  • 3 passionsfrugter 
  • 3 dl vand 
  • 2 dl sukker
  • 0,5 tsk vaniljepulver 
  • 2 æggehvider 
  • 3 spsk sukker

Giv sukker og vand et opkog. Fjern sten og skal fra mangoen halver passionsfrugterne og hæld mango og passionsfrugtkødet i en blender sammen med sukkerlagen og vanilje, og blend det hele sammen. Kør det på en ismaskine, lad det evt. køle lidt af inden. Efter 30 min. I ismaskinen piskes æggehvide og sukker luftigt og tilsættes til isen inden det køres 20-30 minutter mere i ismaskinen. Sæt isen på frys et par timer inden servering.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 19 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.