På vores tur til Bali, havde vi 4 dage på Nusa Lembongang. Øen er en meget lille ferie-ø der ligger sydøst for Bali, den er meget tæt på Nusa Penida som vi også tog en dagstur til. Her er lidt af det vi lavede og nogle af de bedste steder vi spiste.

Aung Beach Club

En rigtig hyggelig og god restaurant/beach club med god mad, hvor man sagtens kan bruge flere timer. Der er masser af forskellige steder man kan sidde og slappe af på stranden, blandt andet i liggestole, hængekøjer og sofaer.

B’Fresh Juice Bar

God cafe til morgenmad og frokost, de har ret mange forskellige ting, men særligt deres smoothiesbowls var virkelig lækre.

Mola mola Coffee Shop

Vi fik en rigtig god morgenmad på denne cafe som lå på stranden, så man kunne sidde med fødderne i sandet og nyde den gode udsigt til vandet.

Dagstur til Nusa Penida

En dag tog vi en tur til Nusa Penida, vi fandt et lille sted hvor de arrangerede en tur for os, med kørsler og bådture. Vi besøgte nogle af de meget flotte og populære udsigtspunkter: Kelingking Beach, Angel’s Billabong og Broken Beach. Det var en fin tur og nogle meget flotte udsigtspunkter, det var dog nogle ret lang køreture på de meget dårlige veje, i forhold til at vi kun var der en dag.

Dykning

Nusa Lembongang er et super flot sted at dykke, der er også ret mange dykkercentre. Vi havde et par rigtig gode dyk, hvor der var masser at se. Vi dykkede om morgenen og var derfor tidligt oppe, og spiste morgenmad hjemme i vores lejlighed før vi tog af sted mod dykkercentret.

Share

One Reply to “Nusa Lembongan”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 18 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.