opskrift til 14 stk.

Rugbrødssnack med chokolade

  • 60 gr surdej (kan udelades)
  • 200 gr rugmel
  • 60 gr rugkerner
  • 60 gr knækkede hvederkerner 
  • 80 gr solsikkerkerner
  • 60 gr hørfrø
  • 10 gr maltmel
  • 3,5 dl vand
  • 15-20 gr gær
  • 10 gr salt
  • 150 gr chokolade 50-60 %
  • 200 gr mandler (jeg brugte smuttede mandler) 

Opløs gær og surdej i en skål, tilsæt kerner, frø, salt og mel. Rør i ca. 10 min ved lav hastighed, til at melen og kernerne her opsorberet en del af væsken. Tilsæt derefter chokoladen og rør godt rundt. Hak mandlerne relativt fint.  Del dejen i små portioner med to skeer, vend dem i de hakkede mandler og fordel dem på to bageplader med bagepapir.

 Lad dem hæve et lunt sted i et par timer.

Bag dem ved 200 grader i ca. 15 min.

Share

6 Replies to “Choko-rugbrødssnacks”

    1. hmm det ved jeg faktisk ikke præcis, vil sige et par dage ved stuetemperatur eller omkring 4-5 dage på køl. Men det er naturligvis aller bedst friskbagte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg