opskrift til 14 stk.

Rugbrødssnack med chokolade

  • 60 gr surdej (kan udelades)
  • 200 gr rugmel
  • 60 gr rugkerner
  • 60 gr knækkede hvederkerner 
  • 80 gr solsikkerkerner
  • 60 gr hørfrø
  • 10 gr maltmel
  • 3,5 dl vand
  • 15-20 gr gær
  • 10 gr salt
  • 150 gr chokolade 50-60 %
  • 200 gr mandler (jeg brugte smuttede mandler) 

Opløs gær og surdej i en skål, tilsæt kerner, frø, salt og mel. Rør i ca. 10 min ved lav hastighed, til at melen og kernerne her opsorberet en del af væsken. Tilsæt derefter chokoladen og rør godt rundt. Hak mandlerne relativt fint.  Del dejen i små portioner med to skeer, vend dem i de hakkede mandler og fordel dem på to bageplader med bagepapir.

 Lad dem hæve et lunt sted i et par timer.

Bag dem ved 200 grader i ca. 15 min.

Share

6 Replies to “Choko-rugbrødssnacks”

    1. hmm det ved jeg faktisk ikke præcis, vil sige et par dage ved stuetemperatur eller omkring 4-5 dage på køl. Men det er naturligvis aller bedst friskbagte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 19 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.