Reklame for Aito

Opskrift til 4 portioner 

Æblekompot:

  • 5 æbler
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk vaniljepasta 

Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær den i mindre stykker. Kom æbler, sukker og vanilje i en gryde. Kog æblerne til kompot under låg ved middel varme i 5 til 10 minutter, eller til æblerne er næsten udkogte. Hæld kompotten over i en skål og lad den køl helt af inden den bruges til triflien. 

Jule trifli 

  • Æblekompotten 
  • 150 gr pebernødder 
  • 1 tsk stødt kanel
  • 250 ml. oat for whipping 

Knus pebernødderne groft, så de stadig er stykker af pebernødder. Det kan f. eks gøres ved at komme dem i en pose, og så bruge en kagerulle til at knuse dem. Tilsæt kanelen til de knuste pebernødder. 

Pisk Aito oat for whipping til en luftig skum. 

Find 4 glas og fyld hvert glas med 2 lag af æblekompot, pebernødder og skum, pynt evt. med lidt ekstra stødt kanel og server. 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 19 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.