Reklame for Aito

Opskrift til 4 portioner 

Æblekompot:

  • 5 æbler
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk vaniljepasta 

Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær den i mindre stykker. Kom æbler, sukker og vanilje i en gryde. Kog æblerne til kompot under låg ved middel varme i 5 til 10 minutter, eller til æblerne er næsten udkogte. Hæld kompotten over i en skål og lad den køl helt af inden den bruges til triflien. 

Jule trifli 

  • Æblekompotten 
  • 150 gr pebernødder 
  • 1 tsk stødt kanel
  • 250 ml. oat for whipping 

Knus pebernødderne groft, så de stadig er stykker af pebernødder. Det kan f. eks gøres ved at komme dem i en pose, og så bruge en kagerulle til at knuse dem. Tilsæt kanelen til de knuste pebernødder. 

Pisk Aito oat for whipping til en luftig skum. 

Find 4 glas og fyld hvert glas med 2 lag af æblekompot, pebernødder og skum, pynt evt. med lidt ekstra stødt kanel og server. 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg