Reklame for Aito

Opskrift til 4 portioner
Æblekompot:
- 5 æbler
- 1 dl sukker
- 1 tsk vaniljepasta
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær den i mindre stykker. Kom æbler, sukker og vanilje i en gryde. Kog æblerne til kompot under låg ved middel varme i 5 til 10 minutter, eller til æblerne er næsten udkogte. Hæld kompotten over i en skål og lad den køl helt af inden den bruges til triflien.
Jule trifli
- Æblekompotten
- 150 gr pebernødder
- 1 tsk stødt kanel
- 250 ml. oat for whipping
Knus pebernødderne groft, så de stadig er stykker af pebernødder. Det kan f. eks gøres ved at komme dem i en pose, og så bruge en kagerulle til at knuse dem. Tilsæt kanelen til de knuste pebernødder.
Pisk Aito oat for whipping til en luftig skum.
Find 4 glas og fyld hvert glas med 2 lag af æblekompot, pebernødder og skum, pynt evt. med lidt ekstra stødt kanel og server.