Mango Sticky Rice består jo normalt bare af frisk mango med sticky rice og en sauce af kokosmælk. Her er en lidt mere moderne fortolkning af en dessert med mango sticky rice.

Mangosorbet

  • 3 modne mangoer
  • 100 gr sukker (helst palme- eller kokossukker)
  • 2 dl vand

Giv vand og sukker et opkog. Skræl og hak mangoerne og blend dem sammen med siruppen. Køl pureen helt af (kan sagtens laves et par dage før) og kør den på ismaskinen til en sorbet.

Kokoscreme

  • 1 dåse kokosmælk
  • 100 gr sukker

Kom begge ingredienser i gryden og lad den koge lidt ind i 15-20 minutter eller til at konsistensen passer.

Til servering

  • Sticky rice (jeg brugte halvt sorte og halvt normale hvide)
  • Kokoschips
  • 1 moden mango

Damp risene som har ligget i blød og skær mangoen i tern.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 18 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.