
Mango Sticky Rice består jo normalt bare af frisk mango med sticky rice og en sauce af kokosmælk. Her er en lidt mere moderne fortolkning af en dessert med mango sticky rice.
Mangosorbet
- 3 modne mangoer
- 100 gr sukker (helst palme- eller kokossukker)
- 2 dl vand
Giv vand og sukker et opkog. Skræl og hak mangoerne og blend dem sammen med siruppen. Køl pureen helt af (kan sagtens laves et par dage før) og kør den på ismaskinen til en sorbet.
Kokoscreme
- 1 dåse kokosmælk
- 100 gr sukker
Kom begge ingredienser i gryden og lad den koge lidt ind i 15-20 minutter eller til at konsistensen passer.
Til servering
- Sticky rice (jeg brugte halvt sorte og halvt normale hvide)
- Kokoschips
- 1 moden mango
Damp risene som har ligget i blød og skær mangoen i tern.
One Reply to “Moderne Mango Sticky Rice”