Pasta med avokadosauce

Opskrift til 2 personer

  • 200 gr tørret pasta (jeg brugte linguine)
  • 1 avokado
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lille håndfuld frisk basilikum
  • 50 gr parmesanost
  • 1 dl vand (gerne pastavandet)
  • Lidt salt og peber
  • 150 gr Små tomater
  • Pinjekerner til topping

Kog pastaen i saltet vand efter pakkens anvisning. Skær parmesanost i mindre stykker og fjern sten og skallen fra avokadoen. Blend avokado, hvidløg, parmesanost, vand og basilikum i en minihakker eller blender. Smag til med salt og peber. Hæld avokadosaucen over den friskkogte pasta, og smag retten til med salt og evt. peber. Skær de små tomater i skiver. Anret pastaretten og top med tomaterne, pinjekerner og ekstra parmesanost.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 19 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.