Pasta med avokadosauce

Opskrift til 2 personer

  • 200 gr tørret pasta (jeg brugte linguine)
  • 1 avokado
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lille håndfuld frisk basilikum
  • 50 gr parmesanost
  • 1 dl vand (gerne pastavandet)
  • Lidt salt og peber
  • 150 gr Små tomater
  • Pinjekerner til topping

Kog pastaen i saltet vand efter pakkens anvisning. Skær parmesanost i mindre stykker og fjern sten og skallen fra avokadoen. Blend avokado, hvidløg, parmesanost, vand og basilikum i en minihakker eller blender. Smag til med salt og peber. Hæld avokadosaucen over den friskkogte pasta, og smag retten til med salt og evt. peber. Skær de små tomater i skiver. Anret pastaretten og top med tomaterne, pinjekerner og ekstra parmesanost.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg