Dadel-peanut bidder

  • 250 gr dadler
  • 100 gr mandler
  • 1 nip salt
  • 30 gr kakao
  • 50 gr hasselnødder

  • 100 gr peanutbutter
  • 60 gr ristede peanuts 
  • 100 gr mørk chokolade (fx. 70%)

Blend mandler og hasselnødder fint i en foodprocessor, tilsæt kakao, dadler og salt og blend til en sammenhængende masse. Spred massen ud i en form med bagepapir, fordel peanutbutteren ovenpå og derefter peanutensene. Temperer eller smelt chokoladen og smør det ud over laget med peanut og peanutbutter. Sæt den på køl og skær den ud i stykker eller barer.

Hvis man ikke er så meget til peanuts kan man lave disse dadelbare med chokolade.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 18 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.