Opskrift til 2 portioner

Havre-speltgrød med kokosmælk

 • 2 dl havre gryn
 • 1 dl speltflager
 • 6 dl vand
 • 1 dl kokosmælk
 • 1 knsp salt

kom alle ingredienserne i en gryde, giv det et opkog og lad det simre ved svag varme i omkring 10 min under låg.

Topping

 • 2 bananer 
 • 3 spsk sukker (eller kokossukker)
 • 1 spsk smør
 • Kokosflager
 • Kakaonips
 • Kokossukker

Skær bananerne i skiver, kom sukkeret på en pande og læg banaerne på, varm panden og lad og dem karamellisere. Vend bananerne og lad dem også karamellisere på den anden side og tilsæt smøren, vend bananerne lidt igen til smøren er opløst i karamellen.

Top grøden med den karamelliserede banan, kokosflager, kakaonips og evt. ekstra kokossukker.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 18 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.