Quesadilla kan fyldes med mange forskellige ingredienser og spises til alle måltider, de er også rigtig lækre til morgenmad, der er særligt smart hvis man for eksempel aftenen forinden har lavet lidt ekstra som må kan genvarmes om morgenen. Her er de fyldt med hestebønner og fajita krydret peberfrugt.

Quesadilla

Fyld til ca. 8 små quesadillas

  • 1 løg
  • 2 hvidløg
  • 1 spsk olivenolie 
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 orange peberfrugt 
  • 1 tsk paprika 
  • 1 knsp røget paprika 
  • 0,5 tsk spidskommen
  • 0,5 tsk salt
  • 300 gr udblødte og kogte hestebønner  (eller andre bønner)
  • Tortillas (jeg brugte hvide, mellem-små majstortillas)
  • 200 gr cheddar 

Hak hvidløg fint og skær løg og peberfrugt i tynde skiver. Steg først løg og hvidløg i 1 spsk olie på en middel-varm pande, til det tager en smule farve, tilsæt derefter peberfrugterne og steg videre i ca. 5 min. Inden bønnerne og krydderierne tilføjes og der steges 5 minutter mere.

Riv osten og kom halvdelen af osten på tortillasene, fordel fyldet ovenpå inden resten af osten og den anden tortilla. Steg dem på en pande et par minutter på hver side, eller bag dem i ovnen med noget tungt ovenpå i ca. 10 min. ved 200 gr. (for eksempel et stykke bagepair med en bageplade ovenpå)

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg