En super nem opskrift på rød pesto, som smager virkelig til mange forskellige ting, brug den for eksempel i en sandwich, på pasta, i en salat eller som tilbehør til flute.

  • 200 gr soltørret tomat i olie
  • 1 dl olie fra de soltørrede tomater
  • 50 gr parmesanost 
  • 0,5 dl solsikkekerner 
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl vand eller olie
  • 0,5 tsk salt

Skær parmesanosten i mindre stykker og fjern skallen fra hvidløgsfedet. Kom alle ingredienser i en blender eller minihakker og blend til en passende pesto konsistent. Hvis du vil have pestoen lidt tyndere kan man tilsætte mere olie eller vand. Smag pestoen til med salt og server eller opbevar på køl til den skal bruges.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 19 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.