Opskrift til 4 personer

Tunsalat

 • 3 dåser tun
 • 3 dl græsk yoghurt eller skyr
 • 3 spsk mayo
 • Ca. 1 tsk salt
 • Frisk kværnet peber
 • 1 tsk flydende honning.
 • 0,5 rødløg
 • 0,5 bund persille

Hak løg og persille fint, bland alle ingredienserne til tunsalaten, og smag til med salt og peber. 

Syltede rødløg

 • 1 dl eddike
 • 3 spsk sukker
 • 0,5 tsk salt
 • 1 rødløg

Skær løget ud, enten i både eller ringe. Giv eddike, sukker og salt et opkog og hæld det over løget og lad det trække i mindst 30 min. gerne længere.

Lav gerne en større portion og opbevar dem på køl i flere uger, så kan det bruges som topping på diverse salater og retter.

Salat

 • Feldsalat
 • 1/2 Spidskål
 • 300 gr Små tomater
 • 2 avokadoer
 • Kapersbær
 • Evt. brød til servering

Snit spidskålen fint, halver tomaterne og skær avokadoen i skiver. Anret salaten med spidskål, feldsalat, tomater, avokado, tunsalat, syltede rødløg og kapersbær. Sever gerne med lidt brød til salaten.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 19 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.