Opskrift til 4 personer
Sesamlaks med ris
- 400 gr laks
- 1 dl Lys sesam
- 3 spsk Sort sesam
- 2 spsk olie
- 0,5 tsk salt
- 1 mango
- 200 gr edamamebønner
- 1/2 spidskål
- 3 dl ris
- Forårsløg
- Koriander
Dressing
- 2 spsk sesamolie
- 2 spsk soya
- 2 spsk sød chilisauce
Skær laksen i smalle stykker, bland begge slags sesam med salten, vend laksen i sesamen på begge sider. Steg laksen i olien på en meget varm pande 1-2 minutter på hver side.
Kog risene efter pakkens anvisninger.
Bland ingredienserne til dressingen.
Skær mangoen i tern, snit spidskål og forårsløg fint. Anret risene med den stegte laks, spidskål, mango, edamamebønner, forårsløg, koriander, top med dressingen og evt. lidt ekstra sesam.