Opskrift til 4 personer

Sesamlaks med ris

  • 400 gr laks
  • 1 dl Lys sesam
  • 3 spsk Sort sesam
  • 2 spsk olie
  • 0,5 tsk salt
  • 1 mango
  • 200 gr edamamebønner
  • 1/2 spidskål
  • 3 dl ris
  • Forårsløg
  • Koriander

Dressing

  • 2 spsk sesamolie
  • 2 spsk soya
  • 2 spsk sød chilisauce

Skær laksen i smalle stykker, bland begge slags sesam med salten, vend laksen i sesamen på begge sider. Steg laksen i olien på en meget varm pande 1-2 minutter på hver side.

Kog risene efter pakkens anvisninger.

Bland ingredienserne til dressingen.

Skær mangoen i tern, snit spidskål og forårsløg fint. Anret risene med den stegte laks, spidskål, mango, edamamebønner, forårsløg, koriander, top med dressingen og evt. lidt ekstra sesam.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg