Opskrift til 4 personer

Sesamlaks med ris

  • 400 gr laks
  • 1 dl Lys sesam
  • 3 spsk Sort sesam
  • 2 spsk olie
  • 0,5 tsk salt
  • 1 mango
  • 200 gr edamamebønner
  • 1/2 spidskål
  • 3 dl ris
  • Forårsløg
  • Koriander

Dressing

  • 2 spsk sesamolie
  • 2 spsk soya
  • 2 spsk sød chilisauce

Skær laksen i smalle stykker, bland begge slags sesam med salten, vend laksen i sesamen på begge sider. Steg laksen i olien på en meget varm pande 1-2 minutter på hver side.

Kog risene efter pakkens anvisninger.

Bland ingredienserne til dressingen.

Skær mangoen i tern, snit spidskål og forårsløg fint. Anret risene med den stegte laks, spidskål, mango, edamamebønner, forårsløg, koriander, top med dressingen og evt. lidt ekstra sesam.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 18 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.