På vej til Malaysia havde vi et døgns stop i Doha, Qatar. Vi har flere gange lavet en lang mellemlanding, hvor vi har været ude og opleve byen, i henholdsvis Singapore og Dubai. Vi ankom meget tidligt om morgenen, vi tjekkede tidligt ind vores hotel og fik et par timers søvn, inden vi tog ud for at se byen. Senere om aftenen efter vi havde spist aftensmad, nåede vi også tilbage til hotellet at få et par timers søvn, inden vi tjekkede ud og tog til lufthavnen.

Formiddag

Om morgenen tog vi ud til bydelen the pearl. Det er en menneskeskabt ø som ligger lidt fra Qatar centrum. Vi gik en lille tur og så havnen, inden vi gik hen til Debs W Remman, hvor vi spiste brunch.

Det var rigtig lækker mellemøstlig mad, Vi bestille en masse små retter til deling, hvortil vi fik serveret nogle rigtig gode friskbagte fladbrød. Det var et virkelig lækkert, og dejligt stort måltid, som også kunne gøre det ud for frokost.

Eftermiddag

Vi besøgt Doha i juli måned, hvilket var meget varmt. Midt på dagen var der omkring 45-46 grader, derfor var gaderne ret tomme, da folk ikke var udenfor længe ad gangen. På trods af varmen, fik vi også lige brugt poolen på vores hotel en smule.

Om eftermiddagen tog vi ud til Villaggio Mall, for at se en af de kæmpe store malls som Qatar også er kendt for. Villaggio Mall er lavet så det indefra ligner italienske gader, med en kanal som løber gennem det meget store mall. Udover masser af butikker og restauranter er der blandt andet også en lille forlystelserpark og skøjtebane inde i mallen.

Aften

Om aftenen tog vi til souq waqif, som er et gammelt marked og markedsplads, hvor der bliver solgt alt fra krydderier til traditionelt tøj. På den lille plads blev der også solgt lidt forskelligt mad, primært nogle tynde pandekager, som blandt andet blev fyldt med knuste chips og en form for smøreost.

Til aftensmad spiste vi på Parisa souq Waqif. Det er en virkelig lækker restaurant, som er rigtig fint og gennemført indrettet og udsmykket indenfor. Det er et rigtig godt sted at få god mellemøstligt mad, serveret i omgivelser som er lidt ud over det sædvanlige. Før man besøger restauranten, er det er nok en god idé at reservere bord.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 18 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.