Nemme (og sunde) ispinde som både kan laves med og uden ismaskine.

Opskriften passer til 8-10 is

Ispinde med mango og kokos

  • 300 gr kokosmælk
  • 2 modne bananer
  • 400 gr mango (frisk eller frossen)
  • 1 tsk vanilje paste 
  • 200 gr mørk chokolade
  • 2 spsk kokosolie
  • Kokosflager til pynt

Bland kokosmælk, bananer, mango og vaniljepaste sammen. Hæld blandingen i isforme og pladser ispindende, eller kør den først i ismaskine og derefter i isformene.

Lad isen sætte sig nogle timer i fryseren, mindst 4-5 timer, gerne længere. Tag isene ud af formene. Smelt chokoladen sammen med kokosolie. Dyb isene i den smeltede chokolade og drys med kokosflager inden chokoladen sætter sig.

Man kan også dyppe isene helt i chokolade som ved disse ispinde med jordbærsorbet.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg