Nemme (og sunde) ispinde som både kan laves med og uden ismaskine.

Opskriften passer til 8-10 is

Ispinde med mango og kokos

  • 300 gr kokosmælk
  • 2 modne bananer
  • 400 gr mango (frisk eller frossen)
  • 1 tsk vanilje paste 
  • 200 gr mørk chokolade
  • 2 spsk kokosolie
  • Kokosflager til pynt

Bland kokosmælk, bananer, mango og vaniljepaste sammen. Hæld blandingen i isforme og pladser ispindende, eller kør den først i ismaskine og derefter i isformene.

Lad isen sætte sig nogle timer i fryseren, mindst 4-5 timer, gerne længere. Tag isene ud af formene. Smelt chokoladen sammen med kokosolie. Dyb isene i den smeltede chokolade og drys med kokosflager inden chokoladen sætter sig.

Man kan også dyppe isene helt i chokolade som ved disse ispinde med jordbærsorbet.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 19 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.