Mexicansk inspirerede krydrede kyllingelår, kan serveres som en del af et større måltid. For eksempel ved siden af tortillas, grøntsager og ris, eller hvad man nu ellers synes passer.  Hvis man servere en større menu kan man også servere dem som en lille ret/snack i sig selv. 

Opskrift til 12 kyllingelår 

  • 12 kyllingelår
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 spsk fuego krydderiblanding
  • 2 tsk salt
  • 3 spsk Barbecuesauce

Bland salt, olie, barbecuesauce og krydderier. Kyllingelårene skæres evt. til, som jeg har gjort ved at skære det yderste led af låret af og fjerne det fjerne kylnlingeskindet fra benet. Fordel marinaden på kyllingelårene, og lad dem marinere mindst et par timer, gerne natten over.

Bag kyllingelårene i ovnen ved 180 grader i 1,5 time i et ovnfast fad beklædt med bagepapir.

Fuego krydderiblanding

  • 6 spsk sød paparika
  • 2 tsk cayennepeber
  • 2 spsk peber
  • 2 spsk hvidløgspulver
  • 2 spsk tørret oregano
  • 2 spsk salt

Bland krydderierne og opbevar blandingen i en lufttæt beholder

Share

One Reply to “Mexicansk krydrede kyllingelår”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg