Rød karry er en af mine ynglings hverdags retter, da den er super hurtig at lave og kan laves med de grøntsager man nu har. Kyllingen kan sagtens skiftes ud med en anden form for kød, fisk eller protein, kogetiden skal bare tilpasses til det fyld man kommer i.

Rød karry med kylling

  • 1 spsk kokosolie
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 400 gr kyllingebryst
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 4 kaffirlime blade (kan udelades)
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk fiskesauce 
  • 3 gulerødder
  • 1 bundt forårsløg
  • Kogte jasminris til servering

Skær løgene i både og hak hvidløget. Skær kyllingen i små stykker og steg det sammen med løg og hvidløg i en gryde med olien. Tilsæt kokosmælk, karrypasta, kaffirlimeblade og fiskesauce. Retten simre 5-10 minutter. Halver gulerødderne og skær både dem og forårsløgene i skiver og tilsæt dem og kog videre et par minutter, smag til med fiskesauce eller salt. Og server med kogte ris.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 18 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.