Rød karry er en af mine ynglings hverdags retter, da den er super hurtig at lave og kan laves med de grøntsager man nu har. Kyllingen kan sagtens skiftes ud med en anden form for kød, fisk eller protein, kogetiden skal bare tilpasses til det fyld man kommer i.

Rød karry med kylling

Opskrift til 4 portioner

  • 1 spsk kokosolie
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 400 gr kyllingebryst
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 4 kaffirlime blade (kan udelades)
  • 1 dåse kokosmælk (400 ml)
  • 2 spsk fiskesauce 
  • 3 gulerødder
  • 1 aubergine
  • 1 bundt forårsløg
  • Kogte jasminris til servering

Skær løgene i både og hak hvidløget. Skær kyllingen i små stykker og steg det sammen med løg og hvidløg i en gryde med olien. Skær auberginen i mindre stykker. Tilsæt kokosmælk, karrypasta, kaffirlimeblade, aubergine og fiskesauce. Retten simre 5-10 minutter. Halver gulerødderne og skær både dem og forårsløgene i skiver og tilsæt dem og kog videre et par minutter, smag til med fiskesauce eller salt. Og server med kogte ris.

Share

3 Replies to “Rød karry med kylling”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg