Stegte nudler er en super nem aftensmad, som kun tager 15-20 minutter at lave. Desuden er opskriften nem at justere efter hvad man nu har grøntsager eller kød/protein der hjemme.

Risnudler med østerssauce

Opskrift til 4 portioner

  • 200 gr risnudler
  • 1 spsk neutral olie
  • 2 kyllingebryster
  • 3 fed hvidløg 
  • 2 rødløg  
  • 1 lille broccoli 
  • 1/2 spidskål
  • 3 spsk mørk soja 
  • 3 spsk østerssauce
  • 2 spsk fiskesauce (eller soja sauce)

Pil løg og hvidløg, skær rødløgene i små både eller skiver og hak hvidløget relativt fint. Skær broccolien i små buketter og snit spidskålet.

Skær kyllingen i mindre stykker og steg det ved høj varme i olien i en dyb pande eller wok, når kyllingen har fået en smule farve tilsættes løg og hvidløg, som steges med 1-2 minutter.

Mens det steger koges nudlerne, de skal koges et par minutter kortere end pakkens anvisning. Tilføj broccoli, østersauce, soja og fiskesauce til panden med kylling og løg, og steg videre 1-2 minutter. Derefter tilføjes spidskål og nudler. Retten steges de sidste par minutter og retten er færdig.

Andre opskrifter med nudler: Pad thai med rejer, vietnamesisk nudelsalat og okonomiyaki.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg