Stegte nudler er en super nem aftensmad, som kun tager 15-20 minutter at lave. Desuden er opskriften nem at justere efter hvad man nu har grøntsager eller kød/protein der hjemme.
Risnudler med østerssauce
Opskrift til 4 portioner
- 200 gr risnudler
- 1 spsk neutral olie
- 2 kyllingebryster
- 3 fed hvidløg
- 2 rødløg
- 1 lille broccoli
- 1/2 spidskål
- 3 spsk mørk soja
- 3 spsk østerssauce
- 2 spsk fiskesauce (eller soja sauce)
Pil løg og hvidløg, skær rødløgene i små både eller skiver og hak hvidløget relativt fint. Skær broccolien i små buketter og snit spidskålet.
Skær kyllingen i mindre stykker og steg det ved høj varme i olien i en dyb pande eller wok, når kyllingen har fået en smule farve tilsættes løg og hvidløg, som steges med 1-2 minutter.
Mens det steger koges nudlerne, de skal koges et par minutter kortere end pakkens anvisning. Tilføj broccoli, østersauce, soja og fiskesauce til panden med kylling og løg, og steg videre 1-2 minutter. Derefter tilføjes spidskål og nudler. Retten steges de sidste par minutter og retten er færdig.
Andre opskrifter med nudler: Pad thai med rejer, vietnamesisk nudelsalat og okonomiyaki.