Stegte nudler er en super nem aftensmad, som kun tager 15-20 minutter at lave. Desuden er opskriften nem at justere efter hvad man nu har grøntsager eller kød/protein der hjemme.

Risnudler med østerssauce

Opskrift til 4 portioner

  • 200 gr risnudler
  • 1 spsk neutral olie
  • 2 kyllingebryster
  • 3 fed hvidløg 
  • 2 rødløg  
  • 1 lille broccoli 
  • 1/2 spidskål
  • 3 spsk mørk soja 
  • 3 spsk østerssauce
  • 2 spsk fiskesauce (eller soja sauce)

Pil løg og hvidløg, skær rødløgene i små både eller skiver og hak hvidløget relativt fint. Skær broccolien i små buketter og snit spidskålet.

Skær kyllingen i mindre stykker og steg det ved høj varme i olien i en dyb pande eller wok, når kyllingen har fået en smule farve tilsættes løg og hvidløg, som steges med 1-2 minutter.

Mens det steger koges nudlerne, de skal koges et par minutter kortere end pakkens anvisning. Tilføj broccoli, østersauce, soja og fiskesauce til panden med kylling og løg, og steg videre 1-2 minutter. Derefter tilføjes spidskål og nudler. Retten steges de sidste par minutter og retten er færdig.

Andre opskrifter med nudler: Pad thai med rejer, vietnamesisk nudelsalat og okonomiyaki.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Hejsa. Mit navn er Mia, jeg er en madglad pige på 19 år. Ja, jeg kan godt lide at bage, men jeg er mindst ligeså vild med at lave mad. Jeg håber at kunne inspirere dig med mine opskrifter og rejseguides.