Super lækre og nemme hjemmebagte sandwichbrød med kun 4 ingredienser. Man kan også sagtens lave dem på størrelse med normale morgenboller, eller som flutes. Man kan også sagtens tilsætte en form for smag til brødes som i disse flutes med soltørrede tomater.

Opskrift til 6 sandwichbrød eller 12 boller.

Boller

  • 5 dl. lunkent vand
  • 15 gr gær
  • 10 gr salt
  • 600 gr Hvedemel

Opløs salten og gæren i vandet og kom det i en røre maskine sammen med melet, og rør det med “den flade dejkrog” i 2 minutter, stop deretfer maskinen og lad dejen hvile i 10 minutter. Rør igen til dejen så småt begynder at samle sig og skift krogen til en dejkrog og rør til dejen slipper bunden af skålen. Lad dejen stå et lunt sted og hæve i ca. 3-4 timer. Hæld dejen ud på et meldrysset bord og skær dejen ud i stykker med en dejspatel og fordel dem på 1 eller 2 stykker bagepapir. Bag dem bollerne på en varm bagesten ved 275 grader eller så varm ovnen kan blive, i ca 10-12 min.

Share

6 Replies to “Sandwichbrød”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg